Archive for February 2010

Menang Pingat EMAS di Seoul, Korea

Assalamualaikum...

Awal semester kali ni, Prof saya sempat menitipkan sijil kemenangan yang beliau bawa dari "Seoul International Invention Fair 2009". KAli ni menang pingat emas lagi, alhamdulillah. Kemenangan ini merupakan produk wakil Malaysia dari UUM lanjutan dari kemenangan di PECIPTA '09 tahun lepas. Terima kasih Prof. :)

Klik pada gambar untuk imej lebih besar
Friday, 5 February 2010
Posted by AnakBulan
Tag :

Banyaknya sesawang lelabah blog ni..kuikuikui

Assalamualaikum...

hehe..topik tu sengaja begitu untuk menunjukkan betapa lamanya tuan empunya blog tidak meng'update' blognya..ye ye..sayala tuu..huhu. Maaf banyak-banyak kepada sahabat yang ternanti-nanti posting terkini daripada saya. Ada ke ternanti-nanti? hehe..ada jeee..tapi tulah jawapan dan alasan yang sentiasa diberi.."maaf, saya busy buat masa sekarang. Banyak kerja dan assignment"

Sebenarnya kalau diikutkan bermula dari pulang bercuti ke kampung sepanjang cuti mid sem sampailah sekembalinya ke kampus ni, dah banyak bahan dikumpulkan yang ingin dimuatnaik dan diceritakan ke dalam blog ni. Namun disebabkan kekangan masa maka tidak ada yang berjaya diupload kan..sedih gak.. :(

Hari ni saya berada di ofis research, jadi dah alang-alang ni, mungkin sedikit cerita kemaafan kerana kebersarangan blog ini..hehe, betul ke ayat? maaf kalau salah tolong betulkan..yaaakk, sungguh banyak kesalahan bahasa saya..hehe

Baru-baru ni saya dan geng roomate kalau ikutkan dah 2 kali pegi berkayak. Kononnya bersempena dengan hari keluarga merangkap hari Jumaat yakni hari cuti dari kuliah dan kerja..memandangkan semua tengah lapang, jadi berkayaklah kami..dan semester ini juga bermulanya pertandingan tabung menabung untuk saya dan roomate.hehe..menabung syiling. Setiap hujung bulan, pukul 11.00 malam adalah waktu yang dijanjikan untuk mengira hasil tabung masing-masing. Untuk bulan Januari ni, hehe pemenangnya ialah ehem ehem dengan hasil tabungan sebanyak RM41.86. fuuuhh..jenuh tau nak kumpul syiling sebanyak tu..tahniah untuk diri saya. Bulan Februari ni tak tau plak siapa lagi pemenangnya..hehe..

Bersama-sama ini disertakan foto berkayak hari keluarga kami se'roomate' dan hasil menabung syiling bulan Januari...



Sekian, untuk kali ni, insyaAllah nantikan posting seterusnya.. :)
Posted by AnakBulan
Tag :

Siapa AnakBulan?

My Photo
Insan biasa sahaja. Masih bertatih atas dunia utk mengenal yang Esa. Blog ini kembara saya. Cinta kasih saya untuk semua hamba Allah.

My Facebook

Popular Post

Visitors

Labels

Pages

Powered by Blogger.

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)

Sahabat AnakBulan

Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!

- Copyright © Rinduku Pada Sang Bulan -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -