Posted by : AnakBulan Wednesday, 28 July 2010

Assalamualaikum....


Kecelaruan punya tajuk..apa-apa saja la labuuu..hmmm..di hening subuh yang dingin, otak agak lambat untuk memikirkan tajuk posting yang indah-indah kali ni. Tangan pun rasa kaku kerana sudah jarang melewati blog dan mengisinya dengan maklumat terkini dari empunya blog.

Mesti ramai tertanya-tanya, apakah halnya saya meletakkan tajuk posting sebegitu rupa kan? hmmmm..apa pulaklah kaitannya dengan power ranger? hehe...sekadar tajuk..'power ranger' yang saya maksudkan ialah 'helmet'. ya, helmet! itulah power rangerku yang baru dibeli...tapi transformer=motosikal tiada la pulak...akan dibonceng oleh sahabat baikku sepanjang pengajianku kali ini..hehe..semoga pergerakan kami seperti belangkas selepas ini dengan perancangan yang berfaedah insyaAllah...

Maklumat lain apa ya?? entahlah..otak agak 'hang' kali ni...tak tau nak kongsi apa lagi..tunggu di lain waktu pulak..kalau ikutkan, sekarang ni waktu untuk mencari bahan asssignment, jurnal, etc..tapi, terlalu banyak kerja, mood masih belum tiba..lepas ni tido la..semoga esok Allah bagi ilham untuk meneruskan proses menyiapkan tugasan yang semakin banyak dan memeningkan...itu dah jadi perkara biasa..insyaAllah selesai la jugak nanti..ok..Sekian.. (*_^)

2 Responses so far.

  1. kalamHIJAU says:

    lawa tu helmet baru... bersinar2 silau mata...

  2. AnakBulan says:

    bersinar keee...power ranger tuuu..mestilah brsinar..

Siapa AnakBulan?

My Photo
Insan biasa sahaja. Masih bertatih atas dunia utk mengenal yang Esa. Blog ini kembara saya. Cinta kasih saya untuk semua hamba Allah.

My Facebook

Popular Post

Visitors

Labels

Pages

Powered by Blogger.

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)

Sahabat AnakBulan

Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!

- Copyright © Rinduku Pada Sang Bulan -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -