Posted by : AnakBulan Sunday, 5 October 2008

Hari ni 5 Syawal 1429H. Ada 1 kelas je tadi.. Subjek Web. Presentation plak tu..huhu..boleh dikira dengan jari student yang datang dewan kuliah..secoet..kami 4 orang je pompuan yang datang kelas tadi..Lelaki ada 6 orang sahaja..kesian Encik Baha..hehe..ramai tak hadir kelasnya. Maklumlah, student ramai amik cuti tambahan sebab masih dalam 'mood' raya..aku ni pun balik awal sebab da beli tiket awal..kalau tak, sama gak la macam kawan-kawan lain yang tak datang..hehe..tapi, ada gak hikmahnya aku balik awal..entah-entah tadi dapat markah free sebab datang kelas..ye ke encik Baha..haha

Yang paling best tadi dapat kek raya dari adik Anggie Aulia Akbar..Thanks Anggie..hihi..kek dari Medan, Indonesia..special untukku. Adik ni satu course, junior satu sem dari aku..foreigner student dari Indonesia. Comei orangnya dan selalu meng'iya'kan kata-kataku.'iya kak'..hehe..baik kan..memang sedap ar kek dari Medan ni..special katanya..ada 3 jenis dan semestinya 3 rasa..kek gulung jam merah, kek pandan berkeju dan kek gulung berkeju..yummy..sedap banget kek nya..



Kek ini milikku




Untuk adik Anggie, akak cuma mampu membalas dengan senyuman..hehe..dengan 'buras' + serunding udang serta keropok amplang, special dari Tawau :)



Buras + Serunding Udang





Keropok Amplang





6 Responses so far.

  1. NurSyurga says:

    salam..

    heheh.. teringat keropok amplang tu..
    ni kak yang la...igt lagi tak? kite pernah mkn sama-sama keropok amplang tu...dgn kak ngah, kak lang, adik

  2. AnakBulan says:

    wsalam nursyurga...

    :) mestilah ingat kak yang..memori C-Nur..hehe

  3. nahwanNUR says:

    Assalamualaikum...alhamdulillah murah rezekinya ya.

    Ana pun dapat keropok amplang (oh baru tau namanya dari blog ni) dari sahabat dari indonesia.

    Salam ziarah salam ukhwah.

    Keep up on delivering ilmu in this blogging world

    siiru ala barakatillah ^__^

  4. AnakBulan says:

    waalaikumussalam nahwannur..alhamdulillah...thanks visiting my blog.. :)

Siapa AnakBulan?

My Photo
Insan biasa sahaja. Masih bertatih atas dunia utk mengenal yang Esa. Blog ini kembara saya. Cinta kasih saya untuk semua hamba Allah.

My Facebook

Popular Post

Visitors

Labels

Pages

Powered by Blogger.

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)

Sahabat AnakBulan

Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!

- Copyright © Rinduku Pada Sang Bulan -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -