Posted by : AnakBulan Friday, 5 February 2010

Assalamualaikum...

Awal semester kali ni, Prof saya sempat menitipkan sijil kemenangan yang beliau bawa dari "Seoul International Invention Fair 2009". KAli ni menang pingat emas lagi, alhamdulillah. Kemenangan ini merupakan produk wakil Malaysia dari UUM lanjutan dari kemenangan di PECIPTA '09 tahun lepas. Terima kasih Prof. :)

Klik pada gambar untuk imej lebih besar

3 Responses so far.

  1. Adry says:

    waaaa... bangganya tu... kalau aku dapat macam ni.. memang aku tayang ngan semua orang... hahahaha... bukan mau kumpau ... tapi happy kan.. hehehe

    Adry @ http://www.adrysabry.com

  2. msaidins says:

    huh, tahniah kak hajrah...

  3. AnakBulan says:

    Adry: Ya..sangat happy. hehe..menumpang sijil. Tidak mahu melepskan peluang yg org beri

    msaidins: Tq saidin :)

Siapa AnakBulan?

My Photo
Insan biasa sahaja. Masih bertatih atas dunia utk mengenal yang Esa. Blog ini kembara saya. Cinta kasih saya untuk semua hamba Allah.

My Facebook

Popular Post

Visitors

Labels

Pages

Powered by Blogger.

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)

Sahabat AnakBulan

Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!

- Copyright © Rinduku Pada Sang Bulan -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -