Posted by : AnakBulan Thursday, 15 April 2010

Assalamualaikum

Syahdunya bila buka blog. Sudah jarang AnakBulan mengupdate berita dirinya..Khabar yang sudah usang.huhu..padahal baru sahaja membeli Maxis broadband, masih juga ada alasan untuk tidak mengupdate blog. hmmmm...

Awal bulan 4, aku sudah bergelar pelajar 'menganggur'...seorang pelajar tanpa pekerjaan. Terpaksa minta berhenti kerja, kerana exam sudah semakin hampir. Tarikh keramat 19hb April dan 22hb April. Exam semester ke2.. Doakan saya..

Tugasan dari pensyarah yang bertimbun barulah nak dibuat dengan sepenuh hati dan penuh fokus. Sehingga kini, ada 5 lagi tugasan yang belum selesai.huhu..toooollloooonngggg :(

InsyaAllah, aktiviti memblog tidak akan mati. Seusai exam, seperti biasa..blog menjadi perantara AnakBulan dan kisah hidupnya yang tidak seberapa untuk dikongsi bersama..

Ok..setakat ini dulu..ayat berbaur serius..saya tidak suka suasana serius..huhu..tiada mood..

4 Responses so far.

  1. dr ari 2 nk tnya..kakak minat hello kitty ka?

  2. AnakBulan says:

    wahaha..hello kitty fira?? eeiiii..kak suka tweety laaa..hello kitty tu kegemaran kak ogy mu ja

  3. Adry says:

    Chaiyok chaiyok dengan exam tu!!!

    Hello kitty tak best... Tweety pun tak best... yang best donald duck... hahahahahahaha

  4. AnakBulan says:

    Adry: waa apa kelas donuld duck..tweety sgt comey! hehe..tq for the Chaiyok! :)

Siapa AnakBulan?

My Photo
Insan biasa sahaja. Masih bertatih atas dunia utk mengenal yang Esa. Blog ini kembara saya. Cinta kasih saya untuk semua hamba Allah.

My Facebook

Popular Post

Visitors

Labels

Pages

Powered by Blogger.

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)

Sahabat AnakBulan

Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!

- Copyright © Rinduku Pada Sang Bulan -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -