Posted by : AnakBulan Friday, 13 November 2009

Sambil-sambil melayari beberapa website, maka terjumpalah antara benda-benda pelik di dunia iaitu rekabentuk rumah yang jarang dilihat, mungkin juga tidak pernah kita lihat...agak menarik..rasanya macam nak je bina rumah macam tu nanti..arkitek, tolong yaaa..hehe..jom kita tengok rumah-rumah pelik tersebut;



Comey-comey kan?? hehe..tapi, ada gak la yang memang tahap pelik smpai tiada unsur kecomelannya..huhu..

4 Responses so far.

  1. kalamHIJAU says:

    mohon kebenaran utk dicopy ye... dh copy pun hehe...

  2. AnakBulan says:

    sila2..saya pun copy paste gak ..hehe

  3. yang no dua last tu agak unik. macam kuil hengshan tp kuil hengshan kat tepi gunung

  4. AnakBulan says:

    hmmm..mungkin sebab kesan adobe photoshop kot..klu terlalu unik pun validity dan reliability nye agak kurang

Siapa AnakBulan?

My Photo
Insan biasa sahaja. Masih bertatih atas dunia utk mengenal yang Esa. Blog ini kembara saya. Cinta kasih saya untuk semua hamba Allah.

My Facebook

Popular Post

Visitors

Labels

Pages

Powered by Blogger.

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)

Sahabat AnakBulan

Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!

- Copyright © Rinduku Pada Sang Bulan -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -